itulau - 1

Tala Fou

Tamaiti aʻoga mai le Matagaluega Optoelectronics a le Iunivesite o Sichuan Asiasi Chengdu Corder Optics and Electronics Co.Ltd

Aokuso 15, 2023

Talu ai nei, na asiasi atu ai tamaiti aʻoga mai le Optoelectronics Department a Sichuan University i Corder Optics And Electronics Co.Ltd.. i Chengdu, lea na latou maua ai le avanoa e suʻesuʻe ai le neurosurgical electromagnetic lock microscope ma le dental microscope a le kamupani, mauaina o faʻamatalaga i le faʻaogaina o tekinolosi faʻaogaina i le fanua faafomai. O lenei asiasiga e le gata na maua ai e tamaiti aoga le poto masani ma avanoa e aʻoaʻo ai ae na faʻaalia ai foi le sao taua a Corder i le faʻalauteleina o tekonolosi optoelectronic i Saina.

I le taimi o le asiasiga, na maua muamua e tamaiti aʻoga se malamalama i mataupu faʻavae galue ma vaega faʻaoga o le neurosurgical electromagnetic loka microscope. O lenei microscope maualuga e faʻaaogaina tekinolosi mataʻutia ma eletise eletise e tuʻuina atu ai faʻataʻitaʻiga maualuga ma le faʻatulagaina saʻo mo togafitiga neurosurgical, fesoasoani tele i fomai tipitipi i taotoga laiti faʻalavelave. Mulimuli ane, na maimoaina foi e tamaiti aoga le microscope nifo, aʻoaʻoina e uiga i ana faʻaoga lautele i le matata o nifo ma lona sao i le alualu i luma o vailaau faʻaonaponei nifo.

Tamaiti aoga1

Ata1: Tamaiti a'oga o lo'o a'oa'oina le fa'ata'ita'iga a le ASOM-5

Na maua foi le avanoa i le vaega asiasi e su'esu'e i totonu o le Corder Optics And Electronics Co. Ltd.manufacturing workshop, ma molimauina ai le faagasologa o le gaosiga o microscope. Ua fa'amaoni Corder i le su'esu'ega ma le atina'eina o tekonolosi fa'atekonolosi, fa'afou pea ma fa'aosoina le atina'eina o le fa'alapotopotoga fa'apitoa a Saina. Na fa'asoa fo'i e sui o le Kamupani le malaga a le kamupani i le atina'e ma le va'aiga i le lumana'i ma tamaiti a'oga, ma fa'amalosia ai le tupulaga talavou e saofagā i le fa'afouga i le matata o le optoelectronics.

Na taʻua e se tamaititi aʻoga mai le Sichuan University's Optoelectronics Department, "O lenei asiasiga ua matou maua ai se malamalamaga loloto i le taua o tekinolosi optoelectronic i le falemaʻi ma maua ai se vaaiga manino i la matou atinaʻeina o galuega i le lumanaʻi. kamupani, e avea o se faʻataʻitaʻiga musuia mo i matou."

Tamaiti aoga2

Ata 2 : Ua asiasi tamaiti aoga i le mafutaga faaleaoaoga

O se failauga mai le Corder Optics And Electronics Co.Ltd.. na taʻua, "Matou te faafetai mo le asiasiga a tamaiti aoga mai le Sichuan University's Optoelectronics Department. Matou te faʻamoemoe e ala i lenei asiasiga, e mafai ai ona matou faʻaosofia se fiafia sili atu i le optoelectronic tekinolosi i le tupulaga talavou. ma saofagā i le faafaileleina o le tele o taleni mo le lumanaʻi o pisinisi optoelectronic a Saina."

Tamaiti aoga3

E ala i lenei asiasiga, e le gata ina faʻalauteleina e tamaiti aʻoga o latou vaʻaia ae faʻalauteleina lo latou malamalama i le matafaioi a le optoelectronic technology i le falemaʻi. O le fa'amaoni a Corder e fa'aolaina ai le malosi fou i le atina'eina o tekonolosi fa'a-optoelectronic i Saina ma maua ai fa'amatalaga taua mo le a'oa'oina o tamaiti a'oga ma fuafuaga tau galuega.

Ata 3 : Ata fa'apotopotoga o tamaiti a'oga i totonu o le fa'aulufale o le Kamupani a Corder


Taimi meli: Aukuso-16-2023